Inschrijven

Interesse in wonen in Amstel Tower? Schrijf je dan gratis in en huur je woning volledig online!

Hoe verloopt het inschrijfproces?

Met behulp van, afbeeldingen, fotografie en film huur je je huurappartement in Amstel Tower. Je logt in op jouw persoonlijke Mijn Amstel Tower-omgeving en doorloopt alle stappen. Je kiest het appartement van je voorkeur, uploadt verschillende documenten en rondt je inschrijving af. Snel, efficiënt en wel zo makkelijk!

 

 • 1. Gratis en vrijblijvend inschrijven

  Schrijf je vrijblijvend in als geïnteresseerde voor Amstel Tower. Je ontvangt dan een e-mail om je account aan te maken in de beveiligde Mijn Amstel Tower-omgeving. Houd rekening met onze inkomensvoorwaarden!

 • 2. Geef aan welke appartementen je voorkeur hebben

  Maak een keuze uit het beschikbare woningaanbod. Klik op de rode hartjes om maximaal 4 voorkeuren op te slaan. Ga naar Mijn Amstel Tower om je gegevens aan te vullen.

 • 3. Goedkeuring op basis van financiële toetsing

  Voldoe je aan de huurvoorwaarden van Vesteda? Dan doen wij ons best om je een optie aan te bieden op een appartement naar wens. Wees bewust van het grote aantal geïnteresseerden! Na aanbetaling van € 300 verzilveren wij jouw optie en bieden we het appartement aan niemand anders meer aan. De €300 wordt verrekend met je eerste huurbetaling. We nodigen alleen optanten uit om het appartement te bezichtigen.

 • 4. Toewijzing en digitaal ondertekenen huurcontract

  Weet je het zeker? Bepaal dan de ingangsdatum van je huurcontract. We versturen het contract digitaal om te ondertekenen.

 • 5. Sleuteloverdracht

  Heb je de huurovereenkomst getekend? En de eerste factuur betaald? Dan gaan we samen de woning inspecteren en krijg je de sleutels. Gefeliciteerd met je nieuwe appartement!